top of page
  • Фото автора31malysh

Методичні посібники!

Маленькі діти грають скрізь та завжди, адже саме через гру маля отримує нові

знання. Щоб гра не тільки радувала ,а й навчала дитину педагогічним колективом ЗДО №31 «Малятко» було вирішено власноруч створити спеціальні посібники. На протязі літнього періоду вихователями була проведена плідна та кропітка робота щодо створення необхідного методичного матеріалу, який дозволить виконувати та навчати дошкільника під час ігрової діяльності.

Для розвитку сенсорних здібностей дітей творчою групою вихователів ТкаченкоО.В., Дундою Н.І. та Маммабутаєвою С.В. було створено багатофункціональний бізіхаус, що допоможе розвивати пізнавальну діяльність, мілку моторику, ігрову діяльність, творчі здібності, мислення дітей. Під час гри з бізіхаусом дитина пізнаєпризначення предмету, розширює свій кругозір.

Для розвитку тактильного сприйняття дітей дошкільного віку вихователем

Яворською І.М. були виготовлені дидактичні книги – ігри для розвитку сенсорики:«Домашні тварини та їх дитинчата» та «Знайомство зі злаками», що дає змогу не тільки знайомити малюків з навколишнім світом, а й розвивати дрібну моторику рук.

Яскраві, цікаві , корисні м’які книги (автори Мартем’янова Н.С., Яворська І.М. та Березка Я.В.) несуть в собі безліч дидактичних завдань для розвитку сенсорики, дрібної моторики рук, пізнавальної діяльності, елементарних математичних навичок та сприяють підвищенню емоційних почуттів.

Для покращення роботи з дітьми з сенсорно виховання відповідно сучасним вимогам вихователь Яворська І.М. виготовила безліч тематичних лепбуків, які складаються з різноманітних завдань та дидактичних ігор( «Розклади яблука по кошикам», «Пазли»,«Ігри з прищіпками», «Підбери хвостик для рибки», «Шнурівочка», «Склади намисто»).

Слід зауважити, що матеріали наших вихователів поповнюють не тільки методичну базу закладу, а й прийняли участь у V міському Форуму освітян Добропілля – 2019 «Нова українська школа: навчаємося вчити по – новому» у локації «Великий світ на кінчиках маленьких пальчиків».

Вітаємо вихователів та бажаємо їм нових творчих натхнень, наснаги та бажаних

перемог. Ми вами пишаємось!

5 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page